Stagii de pregătire în artele marţiale
Dată:1999-10-14
Eveniment:Stagii de pregătire în artele marţiale
Tip:Curs

In aceste zile, in orasul nostru vor fi organizate de catre IBSSA, mai multe stagii de pregatire in artele martiale sau a securitatii private.
Aceste stagii cuprind cursuri de initiere pentru cei mici, examenul de grad, instruirea personalului din cadrul grupelor de interventie rapida, curs de instructori in autoaparare etc.

Organizatorii acestor stagii Constantin Buzatu, Iulian Moisescu, Dan Deac si Pavel Florescu au invitat oaspeti de seama din domeniul autoapararii, precum G.S. Bertoleti, Iulian Moisescu, Roberto de Ronzi, dar si specialisti din domeniul auto, care vor preda sedinte teoretice si practice de conducere: pregatirea misiunilor, conducerea autovehiculelor in cadrul misiunilor de interventie rapida, cunoasterea tehnicilor clasice de lupta corp la corp, tehnice specifice de Ju Jitsu etc.

Tematica stagiilor va cuprinde bilantul actiunilor si al activitatilor nationale si internationale in cadrul IBSSA, atingerea noului bord de conducere a IBSSA Romania si a conducerii departamentelor si comisiilor tehnice din cadrul acesteia.
De asemenea, va avea loc o sedinta de lucru pentru alegere in biroul de conducere al IBSSA Romaniei, organizata de Constantin Buzatu, vicepresedinte al Departamentului tehnic IBSSA Romania.